Opzoek naar een echte creatieve duizendpoot?

Hoi! 🙋🏽‍♀️ Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Adája Unlandt, een echte Zeeuwse met een ontembare passie voor alles wat met media en communicatie te maken heeft. 

Na mijn studie mediamanagement in Rotterdam, heb ik mijn creatieve skills verder ontwikkeld als social media manager bij Bax Music. Daarna ben ik gedoken in de wereld van mediaproducties als projectmanager bij Percy’s in Middelburg. Hier heb ik mij beziggehouden met het begeleiden van diverse videoprojecten, van concept tot realisatie.

Maar, zoals het hart van een echte creatieveling altijd blijft zoeken naar nieuwe uitdagingen, ben ik nu op weg om een langgekoesterde droom waar te maken: journalist worden. Op dit moment volg ik met veel enthousiasme de opleiding journalistiek in Tilburg.

In oktober 2020 besloot ik mijn passie en expertise nog verder te verspreiden door Adjewat op te richten. Mijn missie? Anderen helpen hun social media potentieel volledig te benutten. De naam Adjewat? Die komt van mijn bijnaam, Adje, gemixt met een knipoog naar mijn Zeeuwse roots. Klinkt goed, toch?